Lees voor
25 juli 2023

Science practitioner Peter start promotieonderzoek

" alt=""/>

Met trots melden we dat Peter van Rooden, gezondheidszorg psycholoog, als science practitioner zijn promotieonderzoek ‘Samen gescheiden’ is gestart.

Maar wat houdt dat precies in? Geïntroduceerd door Heleen van Nispen, lid raad van bestuur, licht Peter het in deze video toe:

Onderzoeken betekent investeren in kennis en goede zorg. Groenhuysen is partner van de Academische Werkplaats Ouderen van Tranzo (Tilburg University), waarbij praktijk en onderzoek aan elkaar verbonden zijn. Het doel is om relevante kennis op te doen en zo een bijdrage te leveren aan het realiseren van goede mensgerichte zorg waar de praktijk wat aan heeft.

Blijf hier op de hoogte van het laatste nieuws rondom onderzoek bij Groenhuysen.

15 september 2023

Unieke samenwerking met Alwel, Thuisvester en Woonkwartier

Groenhuysen heeft samen met de drie woningcorporaties Alwel, Thuisvester en Woonkwartier, een gezamenlijk doel: het aanbieden van passende en betaalbare huisvesting in de gemeenten Roosendaal, Rucphen en Halderberge. Vandaag ondertekenden de bestuurders de samenwerkingsovereenkomst.

27 augustus 2023

Samen?!

Ze is er net komen wonen en ze moet nog wennen. In de middag is ze nog op zoek naar haar man en vraagt ze meerdere malen wanneer ze naar huis kan.