Lees voor
Home » Over ons » Organisatie » Jaarverslagen

Jaarverslagen Groenhuysen

Groenhuysen brengt het jaarverslag uit in de vorm van het kwaliteitsvenster. De voorgaande drie jaar vindt u in het archief onderaan de pagina. U kunt oudere verslagen bekijken via de website van de overheid. Hier vindt u ook het financiële gedeelte van het jaarverslag.

Basiskwaliteitskader

Binnen Groenhuysen zijn we samen op reis naar aansprekende persoonlijke zorg. Dat doen we binnen een cultuur waarin samen leren en verbeteren centraal staat. Hierbij vinden we het belangrijk dat we beschrijven wat we verstaan onder aansprekende persoonlijke zorg en hoe teams zich hierin verder kunnen ontwikkelen.

 

Wij ontwikkelden in 2016 ons eigen basiskwaliteitskader. Elke cyclus van anderhalf jaar stellen wij waar nodig het basiskwaliteitskader bij. In het kwaliteitskader werken wij zes bouwstenen uit. We beschrijven in het basis kwaliteitskader een integraal beeld op kwaliteit van zorg en onze visie op aansprekende persoonlijke zorg. Verder namen we ook de waarden die Groenhuysen zelf belangrijk vindt op, waaronder Planetree. Daarnaast kregen de visie op kwaliteit van zorg van de Kwaliteitsraad, de normen van de Inspectie Gezondheidszorg & Jeugd, het landelijke Kwaliteitskader Verpleeghuiszorg en de ISO 9001 een plek.

 

De zes bouwstenen zijn: klant in de regie, zinvolle bezigheid, dagelijkse verzorging, methodisch werken, de woonomgeving en de mensen. Deze bouwstenen vormen de basis van het kwaliteitsvenster. Daarnaast voegden wij medezeggenschap, bestuur & toezicht en innovatie toe aan het rijtje van zes.

Jaarverslagen archief

We kiezen ervoor om in het archief slechts de verslagen van maximaal drie jaar terug te tonen. U kunt oudere verslagen bekijken via de website van de overheid.

Jaarverslag-2022-Groenhuysen.pdf

Jaarverslag 2022 - Groenhuysen

Standaardformulier-publicatieplicht-zorginstellingen-2022.pdf

Standaardformulier publicatieplicht zorginstellingen Groenhuysen 022

Kwaliteitsvenster-2021-klein.pdf

Kwaliteitsvenster Groenhuysen 2021

Jaarverslag-2021.pdf

Jaarverslag Groenhuysen 2021

Standaardformulier-publicatieplicht-zorginstellingen.pdf

Standaardformulier publicatieplicht zorginstellingen

Kwaliteitsvenster-2020.pdf

Kwaliteitsvenster Groenhuysen 2020

Jaarverslag-2020.pdf

Jaarverslag Groenhuysen 2020

Kwaliteitsvenster-2019.pdf

Kwaliteitsvenster Groenhuysen 2019

Jaarverslag-2019.pdf

Jaarverslag Groenhuysen 2019