De logopedist behandelt en adviseert bij veranderingen op het gebied van spraak (dysartrie), taal (afasie), slikken (dysfagie), gehoor, adem en stem. Deze problemen kunnen het gevolg zijn van een beroerte, een neurologische aandoening (zoals Parkinson, MS of ALS), dementie, een spierziekte of een andere lichamelijke aandoening. Naast uitstekende vakkennis op bovengenoemde gebieden, zijn de logopedisten van Groenhuysen bovendien gespecialiseerd in het behandelen van volwassenen en ouderen.


U kunt voor diverse behandelingen en therapieën bij ons terecht. Daarbij kan het voorkomen dat niet alleen de cliënt wordt behandeld, maar ook een partner. Als partner van bijvoorbeeld een afasiepatiënt krijgt u door training inzicht in de manier waarop u met uw partner communiceert en leert u nieuwe, effectieve strategieën toepassen. De totale behandelperiode is afhankelijk van uw wensen, de aard van uw klachten en het effect van de behandeling.

De logopedisten van Groenhuysen behandelen op elke locatie van Groenhuysen. Mocht u onvoldoende mobiel zijn om zelfstandig naar een van deze locaties te komen, dan kan de logopedist u ook thuis behandelen.

De behandeling van de logopedist wordt vergoed door de zorgverzekeraar, omdat deze is opgenomen in het basispakket van uw verzekering. De verzekeraar is verplicht om de behandeling te vergoeden. Bij vragen kunt u de contact opnemen met uw zorgverzekeraar of de polisvoorwaarden nalezen.


Wanneer mogelijk vindt de behandeling plaats in een van onze behandelpraktijken. Als u echter onvoldoende mobiel bent, kan de logopedist u ook thuis behandelen.

Behandelpraktijk De Eglantier

Eglantier 1

4707 AA Roosendaal

Behandelpraktijk MC Nieuw Gastel

Het Hof 2

4751 JK Oud Gastel

Blankershof

Dragon 2

4751 KK Oud Gastel

De Bloemschevaert

Covellijndijk 116

4706 GH Roosendaal

De Blomhof

Sint Janstraat 2

4758 BH Standdaarbuiten

De Brink

Melis Stokelaan 5

4707 HP Roosendaal

Champetter

Citroenberg 2

4707 DC Roosendaal

Heerma State

Heerma van Vossstraat 59

4708 AW Roosendaal

Kerkakkers

Burgemeester Voetenstraat 29

4715 HE Rucphen

Heidestede

Dorpsstraat 123

4711 EH Sint Willebrord

Kroonestede

Pioenroos 1

4741 JC Hoeven

Leonardushof

Schoolstraat 8

4724 BJ Wouw

Markant

Markt 14

4724 BK Wouw

Moerweide

Melis Stokelaan 7

4707 HP Roosendaal

Oostkwartier

Chirurgijnslaan 1

4731 ZA Oudenbosch

De Pastorie

Bergsebaan 1

4709 AJ Nispen

Weihoek

Heerma van Vossstraat 19

4708 AV Roosendaal

De Wildenborch

Wildenborch 135

4707 LT Roosendaal

De Zellebergen

De Zellebergen 1

4731 NZ Oudenbosch


De behandeling van de logopedist wordt vergoed door de zorgverzekeraar, omdat deze deel uitmaakt van het basispakket van uw verzekering. Bij vragen kunt u de polisvoorwaarden van uw zorgverzekering nalezen of contact opnemen met uw zorgverzekeraar.


Om een afspraak te maken met de logopedist heeft u een verwijzing nodig van uw huisarts of medisch specialist. Wanneer u belt en een bericht achterlaat of een email stuurt, neemt de logopedist binnen twee werkdagen contact met u op. De logopedist is op werkdagen bereikbaar via 088 – 55 738 60 of logopedie@groenhuysen.nl. Wij hanteren de treeknorm. U kunt binnen vijf dagen starten met de therapie.

Heeft u een vraag?

Neem dan contact met ons op!

U kunt ons bereiken op maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur

088 - 55 738 60

logopedie@groenhuysen.nl