Lees voor

Geronto­psychiatrie

Centrum Gerontopsychiatrie biedt een beschermde woonomgeving voor ouderen met lichamelijke en psychiatrische problematiek. Cliënten komen wonen in een gewone woonvoorziening voor ouderen, waarbij rekening wordt gehouden met hun persoonlijke situatie.

Beschermde woonomgeving

Welkom op onze gastvrije locatie, waar geestelijke gezondheid en lichamelijke zorg samenkomen. We bieden hoogwaardige zorg en ondersteuning voor mensen met psychiatrische problemen en de behoefte aan dubbele zorg voor ouderen. Onze professionals begrijpen uw unieke behoefte en bieden een veilige omgeving. Daarnaast bieden we inspirerende activiteiten en een prettige sfeer, waarin u zich thuis zult voelen.

Kortom, als u op zoek bent naar een nieuwe plek om te wonen, waar uw geestelijke gezondheid en lichamelijke zorg centraal staan, verwelkomen we u met open armen. Ontdek de mogelijkheden die onze afdeling biedt en maak deel uit van een levendige en ondersteunende omgeving.

Iemand komt in aanmerking voor Wonen bij ons als hij of zij door lichamelijke oorzaken niet in staat is zelfstandig thuis te wonen en er sprake is van een psychiatrisch probleem. Om te kunnen wonen in deze woonvorm, is een CIZ-indicatie noodzakelijk.

Kennis en ervaring

Onze medewerkers voelen zich verbonden met ouderen met een psychiatrisch probleem. De combinatie van lichamelijke en mentale problemen maakt voor hen het werk uitdagend en complex. Zij bieden structuur, bescherming en zorg, op die momenten dat de bewoners daar behoefte aan hebben. Medewerkers werken nauw samen met GGZ West-Noord-Brabant en wisselen kennis en ervaring uit.

Wil jij ook aan de slag bij Groenhuysen?

Wil jij werken met deze speciale doelgroep of je hierin ontwikkelen? Dat kan!